21/10/2019
FUARLAR
İSAF 2019 Fuarı

Sektörümüzde ülkemizin en büyük fuarı olan ve bu sene 23.sü düzenlenen ISAF’da bu sene de her zamanki yerimizde (İFM 9. salon girişinde, soldaki ilk stand) ziyaretçilerimiz ile buluştuk.

Geçmiş yıllara göre ziyaretçi sayısı oldukça artmış olan fuarda en çok ilgi gören standlardan biri Teknim standı idi. Tamamen ürettiğimiz ürünlerden oluşan standımıza hem yurtiçi hem de yurtdışı ziyaretçiler yoğun ilgi gösterdi. Bununla beraber rakip konumda olduğumuz firmaların da standımızı ziyaret ederek çalışmalarımızı takdir etmeleri bizi oldukça mutlu etti.

TEKNİM Pars Serisi Hırsız Alarm Sistemleri bu yılın en çok ilgi gören ürünlerinden oldu. Bulut tabanlı sistem olması ve kullanışlı mobil uygulaması ile bayilerimizin teknolojik alarm sistemi ihtiyacını karşılayacağını gözlemledik. Ürünlerimiz, donanım güvenilirliği ve performans olarak da tam not aldı.

Türkiye’de EN-54 standartlarına uygun olarak tasarladığımız TEKNİM Adresli Yangın Alarm Sistemleri fuarın en ilgi çeken ürünleri arasındaydı. Adresli Yangın Alarm sektörüne çok hızlı giriş yapan ürünlerimizin, birkaç yıl içinde pazardan önemli bir pay almış olduğunu da fuarda görmüş olduk.

Artık performansı kabul görmüş olan ve pazar payını oldukça yükselten TEKNİM Konvansiyonel Yangın Alarm ürün grubuda yine ISAF fuarında sergilendi.


Sektörün profesyonelleri ile görüşme fırsatı bulmaktan, ürünlerimiz hakkında yorumlarını almaktan ve önümüzdeki dönemlerde iş geliştirmek için adım atmaktan büyük mutluluk duyduk.

Ayrıca yurtdışından gelen ziyaretçi firmalar
ın markamızı bilerek standımıza gelmesi ile global pazarda bilinir bir marka olma yolunda ilerlediğimizi göstermiş oldu.


Yerli üretime katkıları ve manevi destekleri için tüm ziyaretçilerimize teşekkür ederiz.