28/09/2021
HABER
Biges ve Teknim


Güvenlik teknolojilerinde Türkiye'yi birçok ilkle buluşturmayı başarmış olan Biges ve sektörün alarm sistemleri konusunda öncü ve tanınmış markalarından Teknim, güçlerini birleştirdi. Teknim Ar-Ge Merkezi tarafından geliştirilen ürünlerin, Biges Ar-Ge Merkezi tarafından geliştirilmekte olan Hybrone ile entegrasyonunu sağlamak için başlatılan ortak çalışmaların ilk sonuçları ortaya çıktı.

Biges 365 Alarm ve Veri Takip Merkezi altyapısında, Biges ve Teknim Ar-Ge Mühendisleri tarafından gerçekleştirilen çalışma ile, Biges için üretilen Teknim Pars Serisi TSP-5524 GSM/GPRS’li Alarm Panelleri, Biges 365 Cloud uygulaması ile tam entegre edilmiş oldu. Teknim TSP-5524 Alarm Sistemlerinin uzaktan devreye alınması, devreden çıkarılması, bölgelerin yönetimi gibi işlemlerin Biges 365 Cloud uygulaması üzerinden yapılması artık mümkün.

Teknim - Biges Ar-Ge işbirliği, Hybrone entegrasyonu üzerindeki geliştirmeler ile devam edecek. Bu işbirliği ile Teknim'in tüm ürün gruplarının Hybrone ekosistemine katılması sağlanarak her iki markanın da Avrupa ve dünya pazarlarındaki yerini güçlendirilmesi amaçlanıyor.