TSP-5324

Teknim Pars Serisi 4+4 Zonlu GSM/GPRS'li Alarm Paneli

TSP-5324

Teknim pars serisi alarm sistemleri; son teknoloji komponentlerden oluşan donanımı ve gelişmiş yazılımı ile son kullanıcıların güvenlik ihtiyacını kusursuz bir şekilde karşılarken, kolay kullanımı ve hızlı tepkileri ile de kullanıcılarına maksimum konfor sağlamak için tasarlanmıştır.

Bulut tabanlı ve mobil uygulamalı Teknim pars serisi alarm sistemleri, güçlü teknik ve fonksiyonel özellikleri, kullanıcı dostu yapısı ve estetik tasarımı yanında tüm güvenlik beklentilerini karşılamak üzere düşünülmüş detaylı senaryoların bile büyük kolaylıkla programlanabilmesini ve kullanılmasını sağlar.

Küçük ve orta ölçekli işyeri ve evlerin güvenlik çözümü ihtiyaçlarını, ileri seviye fonksiyonel özellikler ve ulaşılabilir maliyetler ile karşılayan Teknim pars serisi hırsız alarm sistemleri, diğer yandan da Teknim mühendisleri tarafından geliştirilen sistem kurulum yazılımı ve basitleştirilmiş programlama özellikleri sayesinde, bu sistemleri kuran firmalara ve teknisyenlere de rahat ve hızlı montaj, devreye alma imkanı sunmaktadır.

Teknim pars serisi alarm sistemlerinde panel ve keypad arasındaki haberleşmeyi sağlayan RS-485 tabanlı geliştirilmiş haberleşme protokolü sayesinde uzun mesafe bile klasik sistemlerden çok daha hızlı, güvenli ve kararlı bir haberleşme sağlamaktadır.
Yüksek teknoloji ürünler olarak kabul edilen Teknim pars serisi alarm sistemleri, yüksek gerilim akım vb. sistemin çalışmasına engel olabilecek çevresel faktörlere karşı donanım üzerinde bölüm bölüm ayrılmış gelişmiş koruma devrelerine sahiptir. Bu sayede sistemin yıllarca bozulmadan, kararlı bir şekilde çalışması sağlanmıştır.

Akü ömrünü uzatan teknolojisi sayesinde sıcaklık, gerilim seviyesi, akım seviyesi gibi birçok parametreyi ölçümleyip, belirli zamanlarda şarj ve deşarj yaparak akünün uzun ömürlü ve kararlı bir şekilde çalışmasını sağlar.

Teknim pars serisi alarm panellerinde, dahili olarak bulunan GSM/GPRS modülü sayesinde, sabit hat olmayan yerlerde, sabotaj riski yüksek olan veya daha güvenli ve hızlı haberleşme ihtiyacı olan yapılarda tercih edilmelidir. Klasik sabit hat ile kullanılan panellere GSM/GPRS modülü takmak yerine, Teknim pars serisi alarm panelleri kullanılması çok daha ekonomik ve çok daha sağlıklı çözümler sunar.

Teknim pars serisi alarm sistemlerinin, kullanıcılarına sunduğu en önemli faydalardan bir tanesi de mobil uygulama desteğidir. Kullanıcılara, ev veya işyerinin güvenliğini dünyanın neresinde olursa olsun, istedikleri zaman kontrol etmelerine imkân verir. Teknim’in bulut tabanlı mobil uygulama çözümü ile alarm sisteminin durumu hakkında anlık bilgi alınabilir, kurma-çözme gibi müdahaleler yapılabilir ve sisteme ait geçmiş olay listesi incelenebilir veya takip edilebilir.

Diğer Bilgiler

GENEL ÖZELLİKLER
• Dahili GSM/GPRS modülü
• 4+4 / 8+8 programlanabilir zone
• 1x programlanabilir çıkış (PGM)
• 10x kullanıcı şifresi
• 256x olay hafızası
• 6x telefon numarasını arama ve SMS desteği
• 2 farklı alarm haber alma merkezi desteği (ademco contact ID, SIA)
• Her bir AHM için 2 farklı AHM numarası desteği
• 4x partition desteği, 4 farklı keypad tanımlayabilme
• Bypass özelliği
• 2 adet haftalık programlanabilir zamanlayıcı ile görev tanımlama
• Kullanıcı yetki kısıtlama
• Mobil uygulama (Android ve IOS)
Diğer dökümanlara sayfamızdan ulaşabilirsiniz.