21/09/2017
FUARLAR
EYLÜL 2017 İSAF FUARI

Sektörümüzün en büyük buluşma noktası ve fuarı olan ISAF’da bu sene de her zamanki yerimizde (İFM 9. salon girişinde, soldaki ilk stand) sizlerle buluştuk. Bu yıl sergilediğimiz ürünlerin neredeyse tamamı yeni ürünlerden oluşmuştur.

Tamamı Türk mühendisler tarafından EN-54 standartlarına uygun olarak tasarlanan ve şirketimiz bünyesinde üretilen yeni TEKNİM Adresli Yangın Algılama Sistemleri fuarın en ilgi çeken ürünleri arasındaydı. Adresli Yangın Algılama sektörüne yeni bir yön verecek olan ürün grubumuzu mutlaka incelemenizi tavsiye ederiz.

Son yıllarda stabil çalışması, kalite ve fiyat performansı ile pazar payını oldukça yükselten TEKNİM Konvansiyonel Yangın Algılama ürün grubunda yine bir çok yeni ürün ISAF fuarında ilk kez sektörün beğenisine sunuldu. EN-54 sertifikalı yeni ürünler kalite açısından öne çıkarken fiyatları ile sektör profesyonellerini şaşırtmıştır.

Ar-Ge süreçleri çok yakında tamamlanıp üretimine geçilecek olan yeni tasarım TEKNİM Hırsız Alarm Sistemleri de standımızda yer almış olup, tasar, yeni nesil alarm sistemlerimiz özellikle şık tasarımları ile ilgi çekmiştir. Tamamen sıfırdan tasarlanmış olan bu yeni nesil alarm sistemi, Teknim mühendisleri tarafından geliştirilmiş özel haberleşme protokolü ile sıfır hatalı olarak çalışırken aynı zamanda eski programlama kolaylığını da korumaya devam ediyor.

Fuarda, sektörün profesyonelleri ile görüşerek ürünlerimiz hakkında yorumlarını almaktan ve önümüzdeki dönemlerde üretilebileceğimiz yeni ürün fikirlerini almaktan mutluluk duyduk.

Ayrıca fuarın, bizi yurtdışından gelen ziyaretçi firmalar ile bir araya getirmesi ihracat oranlarımıza ve yurtdışı marka bilinirliğimize de önemli katkı sağlamaktadır.

Sizlerden de fikirleriniz ile yerli üretime katkı sağlamanızı ve başta manevi olmak üzere destek olmanızı rica ediyoruz.